My Image


Werkwijze

Ik start iedere eerste behandeling door kort met u de klachten en wensen over de behandeling te bespreken. De behandeling wordt op basis hiervan op uw persoonlijke situatie afgestemd. Om uw klachten goed in beeld te krijgen, gebruik ik verschillende diagnostische methoden uit de Chinese geneeskunde: een vraaggesprek, het voelen van de pols en bekijken van de tong. Met deze laatste twee krijg ik een goed beeld van de werking van uw organen en eventuele verstoringen daarin en uw energie.

Na de diagnose zal ik u kort uitleggen hoe ik u wil behandelen. Dit zal vaak een combinatie zijn van advisering en behandeling met TuiNa, acupunctuur en/of een kruidenformule. 

De meeste problemen vergen meerdere sessies. Tijdens het eerste consult zal ik met u bespreken wat ik voor u denk te kunnen doen en in hoeveel behandelingen. De behandeling geef ik in een rustige, schone en warme ruimte. Afhankelijk van de klacht behandel ik u liggend op een massagetafel of zittend.

Heeft u een klacht? Deze kunnen schriftelijk worden ingediend bij de praktijk. Als we er samen niet uitkomen kunt u zich wenden tot het KAB (koepel Alternatieve Behandelwijzen). Voor het uitoefenen van mijn beroep ben ik verplicht om een dossier aan te leggen. In mijn privacyverklaring is vastgelegd hoe deze gegevens gebruikt worden.


Tarieven

Een behandeling duurt meestal een uur. De kosten zijn per behandeling €75,- Afzeggen graag minimaal 24 uur vóór de behandeling, anders breng ik kosten in rekening.


Declareren kosten

Ik ben lid van de beroepsvereniging Zhong. Hierdoor vergoeden de meeste verzekeringen een deel van de kosten van mijn behandeling, indien u aanvullend verzekerd bent. Hiervoor kunt u zelf uw factuur aan uw verzekering doorsturen. Voor een overzicht van de vergoedingen: klik op vergoedingen 2020.


Contactgegevens

Qi-Centraal
Coen Balduk
Westerwal 16
4101 ES Culemborg
info@qi-centraal.nl

KvK 30282381

Social Media

Links